Appartement à vendre

218000€

2 chambres 96 mètres carrés

Immoweb code : 10981240
Immoweb code : 10981240

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
96 mètres carrés habitables
Étage : 14

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit charmante appartement werd recent kwaliteitsvol gerenoveerd met terras en bevindt zicht op de 14de verdieping, waar u van een geweldig panoramisch uitzicht geniet over de groene omgeving.

Je komt het appartementsgebouw binnen via een heel ruime en modern ingerichte inkomzaal. Nadat je de voordeur hebt geopend met een badge kun je de lift nemen naar de 14de verdieping. Bij het binnentreden in het appartement kom je terecht in een ruime inkomhal met aan de linkerkant een grote inbouwkast. Een beetje verderop bevindt zich links de geïnstalleerde keuken.

Het complete appartement behalve de badkamer is belegd met kwaliteitsvolle bamboevloer.De ruime living met veel natuurlijk lichtinval geeft via een groot schuifraam toegang tot een 14 meter lang terras.

Voorbij de living bevinden zich links twee slaapkamers en aan de rechterkant een apart wc en een andere inbouwkast. Helemaal achteraan bevindt zich de badkamer die voorzien is van een ligbad, een lavabomeubel en een handdoekdroger.

Verder is er ondergronds een private droge kelder met 2 verdiepingen, een private autostaanplaats en een openbare fietsenberging, allemaal in de prijs inbegrepen.

Het dak van het gebouw is geïsoleerd en de lift is conform de normen.

Contacter