Appartement à vendre

175000€

2 chambres 70 mètres carrés

Immoweb code : 11083965
Immoweb code : 11083965

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op zoek naar een perfecte plek om te wonen op tramafstand van het centrum van Antwerpen of het shopping center in Wommelgem? Je zoektocht eindigt hier! Dit charmante appartement op de eerste verdieping heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven.

Living : de ruime woonkamer is doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote ramen en biedt voldoende ruimte om te ontspannen. De open indeling creëert een gastvrije sfeer.
Moderne keuken : De open keuken is voorzien van alle apparatuur en biedt de ideale ruimte voor kookliefhebbers. Geniet van heerlijke maaltijden met vrienden en familie.
slaapkamers : Er zijn 2 comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin, een stel ofzelfs een stijlvol thuiskantoor. Vanuit de slaapkamers kan je naar het terras achteraan.
Terras voor- en achteraan : Stap naar buiten en geniet van de frisse lucht op de 2 terrassen, aan de voor- en achterzijde van het appartement. Ideaal voor ontspanning of het kweken van je eigen groen hoekje.
Garagebox inbegrepen in de vraagprijs.

EPC Energielabel B - 125 kwh/(m² jaar)
Het appartement is asbestveilig.
Nieuwe ramen met dubbele beglazing en PVC kader van 2011.
Dak is vernieuwd en geïsoleerd.
Vaste kosten : € 220/maand (inbegrepen: water, gas, voorschot CV, blokpolis, lift, syndicus, reservefonds)
P-score : D
G-score : C

Contacter