Appartement à vendre

179000€

2 chambres 67 mètres carrés

Immoweb code : 11332996
Immoweb code : 11332996

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
67 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit appartement is gelegen aan de Ter Heydelaan in Deurne! Ideaal voor wie alles binnen handbereik wil hebben, met een tramhalte voor de deur die je naar het centrum van Antwerpen of Wijnegem Shopping Center brengt. Bovendien bevinden zich verschillende winkels waaronder een supermarkt aan de overkant, en andere essentiële voorzieningen zich op een steenworp afstand,. Voor wie met de auto reist, bieden de nabijgelegen invalswegen een moeiteloze verbinding met omliggende gemeenten.

Het erg goed onderhouden appartement gelegen op de eerste verdieping, geniet van volgende indeling: inkomhal met handige ingemaakte kast, ideaal voor het opbergen van extra spullen. De ruime leefruimte aan de voorzijde geniet van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Centraal gelegen vind je de praktische badkamer met toilet, lavabo en douche, terwijl aan de achterzijde de twee slaapkamers ligging. De aparte keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat met dampkap, een afwasmachine en voldoende kasten voor extra opbergruimte, evenals de aansluiting voor de wasmachine. Direct toegankelijk vanuit de keuken vinden we het gezellige terras terug waar je kunt genieten van de frisse lucht.

Tot slot beschikt dit appartement nog over een individuele kelderberging!


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter