Appartement à vendre

199000€

2 chambres 80 mètres carrés

Immoweb code : 11342921
Immoweb code : 11342921

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras

Dit instapklare appartement bevindt zich op de Bisschoppenhoflaan te Deurne, het heeft een centrale ligging waardoor er gemakkelijk toegang is vanuit verschillende delen van de stad en omliggende gemeenten en biedt het een goede verbinding met het stadscentrum. Er zijn tal van voorzieningen beschikbaar waaronder, supermarkten, winkels en andere basisfaciliteiten. Ook zijn er talrijke bushaltes en tramlijnen in de buurt.

Gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw zonder lift, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen! Stap binnen in de inkomhal met handige ingemaakte kast. Aan de voorkant van het appartement vinden we een mooie leefruimte terug met gezellige houtkachel. Een eerste slaapkamer vinden we aansluitend aan de leefruimte terug.

De aparte keuken aan de achterzijde is uitgerust met een oven, elektrische kookplaat met dampkap en aansluiting voor een afwasmachine. Direct bereikbaar via de keuken is er een gezellig overdekt terras. Verder is er nog een ruime tweede slaapkamer en een praktische badkamer met ligbad, toilet en lavabo.

Tot slot is er nog een kelderberging aanwezig!

Bijzonderheden:
+ Overal dubbele beglazing
+ Elektriciteit is conform
+ Aparte meters water, gas en elektriciteit
+ Geen gemeenschap. kosten

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be.

Contacter