Appartement à vendre

* 179000€

2 chambres 94 mètres carrés

Immoweb code : 11372158
Immoweb code : 11372158
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
94 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers te Deurne!

Dit appartement bevindt zich op de 4e verdieping van een rustig en goed onderhouden gebouw, gelegen aan de Ter Heydelaan in Deurne. Geniet van het gemak van een uiterst centrale locatie, met supermarkten, bakkers en diverse winkels allemaal binnen handbereik. Met de tramhalte vlakbij ben je binnen enkele minuten in het levendige centrum van Antwerpen.

Het appartement is gemakkelijk bereikbaar met de lift en verwelkomt je inkomhal met een ingebouwde vestiairekast. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en grenst aan de vernieuwde keuken, die slechts 5 jaar geleden volledig is gerenoveerd. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een elektrische kookplaat, afzuigkap, ingebouwde oven en een vaatwasser. Ook is er een aansluiting voor een wasmachine aanwezig in de keuken. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee ruime slaapkamers (11m² en 16m²), waarvan de kleinere kamer toegang biedt tot het overdekte terras. De badkamer is ook recent vernieuwd, ongeveer 5 jaar geleden, en is voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel met opbergmeubel. Daarnaast is er een apart toilet.

Bovendien beschikt het appartement over een individuele berging in de kelder, zodat je voldoende ruimte hebt voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATI

Contacter