Appartement à vendre

220000€

2 chambres 81 mètres carrés

Immoweb code : 11374501
Immoweb code : 11374501

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
81 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, en terras te Deurne!

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift in de Jozef Voetlaan te Deurne. Hier vinden we diverse winkels op steenworp afstand, er is een uitstekende connectie met openbaar vervoer en voor een wandeling in het groen kan je terecht in het Ertbrugge park. Voor de shoppers is er een vlotte verbinding naar zowel het Wijnegem Shopping Center als naar de Antwerpse binnenstad.

Bij het betreden van dit appartement word je verwelkomd in de inkomhal met ingemaakte kasten. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de leefruimte met veel natuurlijk licht door de grote ramen. De naastgelegen keuken is ingericht met een elektrische kookplaat met dampkap, ingebouwde oven en een plek voor een afwasmachine.

Aan de achterzijde zijn er 2 slaapkamers, waarvan de kleinste toegang biedt tot het terras van +-5m², hier is ook een bergkast aanwezig.

Verder is er nog een apart toilet en een badkamer met inloopdouche en lavabomeubel aanwezig.

Bijzonderheden:
+ Dakisolatie reeds aanwezig
+ Individuele centrale verwarming op gas
+ Gunstig EPC 121 kWh/m² jaar
+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief
+ Centrale ligging te Deurne! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter