Appartement à vendre

1 chambre 68 mètres carrés

Immoweb code : 10706164
Immoweb code : 10706164

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
68 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het centrum van Duffel-West bevindt zich dit instapklaar appartement in een klein gebouw met 3 entiteiten. Het hele gebouw werd volledig vernieuwd en voldoet hiermee aan de energienorm van 2050 met zijn energieprestatielabel A! Zo is er bijvoorbeeld een zonneboiler voorzien, waardoor het maandelijks, individueel verbruik, erg laag ligt.
De ruime woonkamer met open keuken, die voorzien is van alle comfort, vormt het hart van het appartement. Dankzij de slimme indeling van het appartement, geniet de woonkamer van voldoende daglicht dankzij 2 raampartijen, waarvan één dienst doet als toegang tot het inpandig terras. Hier is het mogelijk om heerlijk te vertoeven in àlle seizoenen. Verder vinden we de badkamer met douche, toilet en badkamermeubel terug alsook een afzonderlijke (ruime) berging waar er plaats is voor de wasmachine. Extra te vernoemen pluspunt: de kelder van het gebouw hoort privatief bij dit appartement, waardoor u aan opbergruimte zeker geen gebrek zal hebben. Ook handig om bijvoorbeeld de vuilbak te plaatsen. Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling en wordt steeds goed onderhouden.
Kortom: als u op zoek bent naar een instapklaar appartement waar u reeds voldoet aan alle energiedoelstellingen op een zeer centrale locatie, bent u hier aan het juist adres!
Ook interessant als investering (mogelijke verhuurprijs €800/m).
Korting op verkooprechten mogelijk bij aankoop enige en eigen

Contacter