Appartement à vendre

295000€

3 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11217936
Immoweb code : 11217936

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 2
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected]. Tot snel!

Meer info, virtuele tour en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/edegem-omer-van-ommerplein-16-bus-7

Dit instapklaar hoekappartement vinden we in een rustige woonwijk in Edegem. Dit energiezuinig appartement is gelegen op toplocatie nabij openbaar vervoer, grote invalswegen, winkels, horeca en scholen. Dit pareltje werd volledig gerenoveerd in 2018 met kwaliteitsvolle materialen.

Met de trap bereiken we de tweede verdieping. Via de inkomhal met apart toilet komen we in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van de nodige toestellen. Naast de keuken is een handige berging met plek voor wasmachine en droogkast. Op het balkon heeft u uitzicht over het groene pleintje in het midden van de straat.

De 3 volwaardige slaapkamers (13m², 10m² en 7m²) zijn te bereiken via de nachthal. Daarnaast is de badkamer voorzien van alle comfort met douche, bad en lavabo met meubel.

Er is steeds voldoende openbare parking in de straat. De algemene kosten bedragen €107/maand inclusief blokpolis, syndicus, onderhoud gemeenschappelijke delen,...

Bijzonderheden: Toplocatie, elektriciteit conform, asbestveilig, instapklaar, snel beschikbaar, gasketel conform 2050 isolatienorm, overal hoogrendementsglas,...

Contacter