Appartement à vendre

229000€

3 chambres

Immoweb code : 11320470
Immoweb code : 11320470

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
Étage : 3
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
EERSTE KIJKMOMENT OP ZATERDAG 27 april 2024. Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected].

Meer info en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/edegem-hovestraat-159-3ev

Dit verzorgd appartement (112m²) met 3 slaapkamers, 2 terrassen en garage vinden we in residentie 'Mariahof' te Edegem. Vlakbij vinden we de centra van Edegem en Hove met allerhande winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer.

Met de lift of de trap bereiken we de 3e verdieping van het gebouw. We betreden het appartement via de ruime inkomhal met apart toilet. De leefruimte is breed en krijgt dankzij de grote raampartijen veel licht en kijkt hierdoor uit op groen. Aangrenzend bevindt zich de geïnstalleerde keuken met de nodige toestellen ingebouwd. Aan de leefruimte vinden we een eerste zonnig terras van ca. 10m², gericht naar het westen (zon van 's middags tot 's avonds).

Aan de andere zijde van het app. bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers. De slaapkamers hebben toegang tot het tweede terras (ca. 10m²), ditmaal oost gericht (ochtendzon). De badkamer is voorzien van een grote douche, lavabo en ingebouwde kasten met aansluiting voor was- en droogmachine.

Ten slotte is er een handige berging (nr. 37). De bijhorende garagebox is bij aan te kopen met vraagprijs €25.000.

De maandelijkse kosten bedragen ca. €225/maand, inclusief verwarming, water, kuisen gangen, onderhoud gemeensch tuin, onderhoud liften, blokpolis, syndicus,...

Contacter