Appartement à vendre

269000€

2 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 11329146
Immoweb code : 11329146

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit instapklare en lichtrijke hoekappartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden en kleinschalig gebouw met drie wooneenheden. De locatie bevindt zich in de gegeerde en rustige Romeinse Put (wijk Buizegem), nabij het park en alle grote toegangswegen. Op wandelafstand bevinden zich de nodige voorzieningen zoals bakker, supermarkt, slager, apotheek, openbaar vervoer, scholen,…

We betreden de woning via de ruime inkomhal en treffen daar de toegang tot twee mooie slaapkamers achteraan, een badkamer en een apart toilet. Vooraan bevindt zich de open leefruimte met aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken.

Het appartement beschikt over een ruim terras met kleine bergruimte en is daarnaast voorzien van twee grote kelderbergingen (grootte gelijk aan die van de slaapkamers).

De verwarmingsketel werd recent (in 2024) vervangen door een nieuwe condensatieketel en ook de ramen zijn hoogrendements pvc-ramen met dubbele beglazing. Elektriciteit is conform en zowel EPC- als asbest-attest zijn in opmaak.

Door de kleinschalige omvang van het gebouw zijn de gemeenschappelijke kosten erg laag (geen syndicus e.d.).

Dit appartement wordt rechtstreeks door de eigenaars verkocht en is te bezichtigen na telefonisch contact op +32 475 51 39 21 of via mail: [email protected]

Contacter