Appartement à vendre

* 386346€

1 chambre 80 mètres carrés

Immoweb code : 11357405
Immoweb code : 11357405
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit lichtrijk doorzonappartement maakt deel uit van een cohousingproject met ruime gedeelde faciliteiten.

Het energiezuinige appartement heeft 1 slaapkamer en een terras op het zuid-westen. De woning is uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatie type D. Alle afwerking is voorzien in de verkoopprijs en kan nog gekozen worden bij onze partners.

Naast je eigen appartement ben je ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen: een grote tuin van wel 1.000 m² groot, een zaal met keuken, atelierruimte, coworking, logeerkamers, ontspanningsruimte, wassalon, berging, fietsenstallingen.Cohousing Minerve in Edegem maakt deel uit van de nieuwe duurzame woonwijk Minerve in de groene zuidrand van Antwerpen.

Je woont op 8 minuten fietsen van het treinstation Mortsel en 6 km van Antwerpen Centraal. In de onmiddellijke omgeving heb je tram- en bushaltes, speeltuinen, scholen, winkels, markten en veel groen. Om de hoek liggen de parken Fort 5 en Hof ter Linden.

Daarnaast zetten we in op biodiversiteit en natuurinclusief bouwen. Cohousing Minerve in Edegem wordt een duurzaam, participatief woonproject met fijne buren waar je kan genieten van je eigen leefruimtes en een gegarandeerd levendige buurt.

Meer info: www.cohousingprojects.com/cohousing-minerve

Contacter