Appartement à vendre

* 305026€

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11288717
Immoweb code : 11288717
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Gelijkvloers app.

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit gelijkvloers appartement is terug te vinden in blok A van de Residentie Burggrave.
De indeling ziet er als volgt uit:
Een centrale inkomhal, een apart gastentoilet, een badkamer, een bergruimte, twee slaapkamers, een zeer ruime leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte is het mogelijk om het ruime terras te betreden. De residentie wordt opgetrokken in een moderne stijl. De gebouwen worden opgetrokken aan de rand van het reeds aangelegde park dat centraal aanwezig is in de verkaveling. Deze ruime lichtrijke appartementen genieten van een groot terras met goede oriëntatie en een mooi zicht. De nieuwbouw appartementen zijn gelegen in een nieuwe verkaveling te Evergem meer bepaald in de Droogte (verbindingsweg Evergem - Wippelgem) nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, scholen, winkels, enz. De nieuwe verkaveling geniet van een residentieel karakter nabij omliggende weilanden waardoor kwalitatief wonen in een rustige omgeving gegarandeerd wordt. Per appartement dient er een verplichte aankoop van een ondergrondse garagebox. De weergegeven prijzen zijn exclusief kosten en garageboxen.
Hebt u interesse in één van de voorgestelde entiteiten? Contacteer dan Pattymo (09/377.03.92 - [email protected]) voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Contacter