Appartement à vendre

359000€

2 chambres 104 mètres carrés

Immoweb code : 11219370
Immoweb code : 11219370

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
104 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit nieuwbouwappartement in Residentie Carlo bevindt zich in hartje Geel, in de Kollegestraat. Met de Markt van Geel en alle andere faciliteiten op wandelafstand kent dit appartement een uitzonderlijke ligging.

Het appartement is bijna energieneutraal (BEN) en is voorzien van alle hedendaagse technieken zoals, zonnepanelen, warmtepomp, ventilatie type-D en alle nodige isolatie. Hierdoor bekomen we een E-peil < 30.

De indeling ziet eruit als volgt: leef- en eetruimte met open keuken en aanpalend zuid-gericht terras, berging, nachthal, badkamer met inloopdouche, apart toilet, 2 slaapkamers.

Voor de verdere afwerking van de keuken en de badkamer heeft u als koper nog de volledige inspraak binnen de vooropgestelde budgetten. Vraag hiervoor naar ons lastenboek.

Er kan zowel een bovengrondse garage (€ 30.000) als autostaanplaats (€ 14.500) optioneel worden aangekocht. Een ruime kelderberging is verplicht bij aan te kopen aan € 6.000.

Extra:
- Uitzonderlijke ligging
- Energiezuinig appartement
- Prachtige binnentuin

Voor meer informatie of een bezoek aan dit project maken we met plezier tijd voor u vrij. U kan hiervoor een afspraak maken via [email protected] of 014/72.73.74.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!

Contacter