Appartement à vendre

180000€

2 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 11179135
Immoweb code : 11179135

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 10

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het betreft een instapklaar appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen gelegen op de 10De verdieping van de hoogste woontoren van Genk, “Zonneweelde”. Dankzij de 2 terrassen en de grote raampartijen beschikt het appartement aan beide zijde over een prachtig uitgestrekt uitzicht over Genk en zijn groene omgeving. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 92m2 en over een goed EPC-kerngetal zijnde 232 kWh/(m² jaar).

De ruime inkomhal is voorzien van een vestiaire en een toilet. Aansluitend de inkomhal bevindt zich de leefruimte die opgedeeld is in een zit- en eetplaats. Via de leefruimte bereiken we de keuken die voorzien is van een elektrisch fornuis, een dampkap, een afwasmachine, een oven en een gootsteen. Het terras aan de voorzijde is zowel te betreden via de keuken als via de leefruimte. Het terras beschikt over een aparte berging.

Via de inkomhal bereiken we de nachthal van het appartement. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer. 1 slaapkamer beschikt over een eigen terras en de andere slaapkamer over een eigen berging. De badkamer is voorzien van een enkele lavabo, een ligbad, een kleine aanbouwkast en de nodige aansluitingen voor een wasmachine/droogkast.

Vooraan de residentie bevinden zich voldoende parkeerplaatsen waar je de wagen gemakkelijk kan parkeren. In de kelder van de residentie beschikt het appartement nog over een privatieve berging.

Wenst u me

Contacter