Appartement à vendre

395000€

1 chambre 62 mètres carrés

Immoweb code : 11176999
Immoweb code : 11176999

Aperçu

1 chambre
62 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij Kade, een vooruitstrevend residentieel project in het centrum van Gent. Kade biedt een ongeëvenaarde woonervaring, waar het samenspel van licht en water een betoverende sfeer creëert. Deze verfijnde architectuur op een toplocatie in Gent belooft een unieke levensstijl.

In dit appartement bieden zowel de prachtige leefruimte met open keuken als de ruime slaapkamer een adembenemend uitzicht over het water. Het terras is toegankelijk vanuit beide ruimtes en zorgt voor een naadloze verbinding met de omgeving. De appartementen zullen worden voorzien van hoogwaardige afwerkingen, wat bijdraagt aan het exclusieve karakter van Kade.

De appartementen worden gebouwd volgens de BEN-normen (Bijna-Energie-Neutraal), met vloerverwarming en warmtepompen voor een duurzame verwarming. De oplevering staat gepland voor 2026. Er bestaat nog de mogelijkheid om deels aan te kopen met een fiscaal voordeel van 6%.

Neem snel contact met ons op via [email protected] of bel naar 09 278 10 10 en ontdek meer over dit unieke project aan het water.

Contacter