Appartement à vendre

530000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11321644
Immoweb code : 11321644

Aperçu

3 chambres
130 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te koop te GENT, centrum: dit ruime appartement in Gent biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Het appartement is in 2003 volledig gerenoveerd en nog steeds in uitstekende staat. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen.
De bewoonbare oppervlakte van 115 m2 biedt veel ruimte om te leven, te werken en te ontspannen. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer in de leefruimtes. De keuken is modern en volledig uitgerust.

De EPC-waarde van 162 kWh/m2 toont aan dat het appartement energiezuinig is, waardoor de energierekeningen laag blijven. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Het appartement beschikt ook over een ruim terras met toegang via twee slaapkamers.

De ligging van het appartement is ideaal, dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer. Het stadscentrum van Gent is ook gemakkelijk bereikbaar, waardoor je kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft.
Kortom, dit appartement in Gent is een fantastische plek om te wonen. Met zijn ruimte, comfort en gunstige ligging, is het de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een woning in deze prachtige stad.
EPC: 162 kWh/m2 (code 0003129239)
Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv

Contacter