Appartement à vendre

1395000€

2 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 11339359
Immoweb code : 11339359

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
135 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit luxueus afgewerkte appartement met architecturale allures biedt een panoramisch zicht op de Kouter, waardoor het zich ook bevindt op één van de meest prestigieuze locaties in Gent. Met een bewoonbare oppervlakte van 135,58 m² maakt het deel uit van de luxe residentie B’eau Kouter.

De leefruimte wordt gekenmerkt door de mooie volumes gecombineerd met leuke elementen. Hogere plafonds dragen bij aan het gevoel van ruimtelijkheid, terwijl de oorspronkelijke schouwen de authenticiteit weerspiegelen van dit 17de-eeuwse gebouw. De historische gevel werd dan ook volledig in zijn glorie hersteld en het geheel is tevens erkend als bouwkundig erfgoed.

Het appartement is tot in de kleinste details afgewerkt met op maat gemaakte hoogwaardige materialen. Een prachtige parketvloer siert de ruimtes. De keuken werd hypermodern geïnstalleerd en biedt bewoners een aangenaam comfort. Beide slaapkamers zijn uitgerust met mooie ingemaakte kasten, waarbij één van de twee slaapkamers over een ensuite badkamer beschikt met douche. De tweede badkamer is voorzien van een prachtig bad.

Het volledige frontale uitzicht op de Kouter is een van de vele pluspunten van dit unieke karakterpand.
In de kelder is er een private berging aanwezig, evenals een staanplaats die aangekocht kan worden voor een bedrag van 85.000 euro.

Contacter