Appartement à vendre

249000€

1 chambre 61 mètres carrés

Immoweb code : 11345116
Immoweb code : 11345116

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
61 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen in het hart van Gent, op de befaamde Krommewal, verwelkomt dit charmante appartement u met zijn centrale ligging en weelderige stadstuin. Geniet van het gemak van alles wat de bruisende stad te bieden heeft, met een overvloed aan winkels, boetieks, en culinaire hotspots op slechts een steenworp afstand.

Dit eigentijdse appartement beschikt over een verfijnde indeling met één slaapkamer, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een knusse en intieme leefruimte. De open leefruimte biedt een uitnodigende ambiance en een sfeervolle omgeving om te ontspannen en te entertainen. De grote ramen laten natuurlijk licht binnen en bieden een mooi uitzicht op de weelderige stadstuin, waardoor een gevoel van rust en sereniteit wordt gecreëerd te midden van de levendige stad.

Stap naar buiten en ontdek de levendige energie van Gent, met zijn historische bezienswaardigheden, bruisende markten en culturele evenementen. Met het centrum op minder dan 500 meter afstand, kunt u genieten van de beste van beide werelden - het comfort van een rustige buurt en de opwinding van het stadsleven.

Dit is een zeldzame kans om te genieten van een modern stadsleven met een vleugje natuurlijke elegantie. Mis deze kans niet om uw eigen stukje paradijs in het hart van Gent te verwerven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Contacter