Appartement à vendre

375000€

2 chambres 91 mètres carrés

Immoweb code : 11369023
Immoweb code : 11369023

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
91 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gezellig appartement in een residentieel gebouw, gelegen op het gelijkvloers, bevindt zich op een prachtige en unieke locatie in Gent. Het is gelegen op korte wandelafstand van het Gent-Sint-Pieters station en de Blaarmeersen. Daarnaast is het slechts 10 minuten fietsen naar het centrum van Gent. Kortom, alles is zeer dichtbij (bakker, scholen, supermarkt, uitvalswegen..) en toch bevindt u zich in een groene omgeving.

Het appartement heeft een ruime inkomhal en een zéér lichtrijke woonkamer met gezellige zuid gerichte tuin en terras om heerlijk te genieten van het groene zicht. De eigen tuin biedt ook directe toegang tot de grote gemeenschappelijke tuin. Aan de voorzijde bevindt zich nog een extra voortuin voor privégebruik. De woonkamer is tevens voorzien van een open keuken met aansluitend een handige berging. Er zijn 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van dubbele lavabo met douche/ligbad. Afzonderlijk toilet. Ten slotte beschikt het appartement ook over een berging in de kelder en een ondergrondse garage met sectionale poort (verplicht bij te kopen t.w.v. € 20 000).

De bezoekdagen gaan door op 18 en 19 mei. Voor een afspraak gelieve te mailen naar [email protected]. We wensen geen immo.

Contacter