Appartement à vendre

319000€

2 chambres 119 mètres carrés

Immoweb code : 11370279
Immoweb code : 11370279

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
119 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige en instapklare appartement is gelegen te Grondwetlaan in Sint-Amandsberg (Gent). Dit betreft een ideale uitvalsbasis om comfortabel te wonen. Het appartement is gelegen in de nabijheid van talloze winkels, parken en eetgelegenheden. De zeer kleine afstand naar Gent Centrum en station Gent-Dampoort zijn een extra troef. Met de wagen geraak je vlot op de R4, vanwaar je alle kanten op kan.

Het centrum van Gent ligt op slechts 10 minuten fietsen, en is eveneens makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer met een bushalte op slechts meter 20 van het appartement.

Het lichtrijke appartement is recent volledig gerenoveerd met kwaliteitsvol materiaal. Er werd een volledig nieuwe keuken en badkamer geplaatst, alsook werd het volledige appartement onder handen genomen. Overal werd HR-beglazing geplaatst. De beglazing werd voorzien van spiegelfolie waardoor inkijk in het appartement onmogelijk is.

Het appartement is reeds voorzien van 1 slaapkamer. Er is ruimte voor een tweede slaapkamer indien gewenst. Deze ruimte wordt op heden bezet door een home gym en werd daarom niet gedicht.

Het appartement is eveneens voorzien van een gemeenschappelijke fietsenstalling en bergruimte voor afval.

Nabijgelegen faciliteiten:

- Delhaize op 300m
- Colruyt op 2,1 km
- Albert Heijn op 3,6 km
- Slagerij op 15m
- Bakkerij op 280m
- Park Rozenbroeken (incl. zwembad) op 1,5km
- School (Basis en hoger) op 950m
- Station op 1,4 km

Contacter