Appartement à vendre

239000€

3 chambres 98 mètres carrés

Immoweb code : 11370272
Immoweb code : 11370272

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
98 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Uiterst geriefelijk drie slaapkamer appartement met optie t…

Welkom in het hart van Gistel, waar stijlvol wonen en moderne gemakken samenkomen! Dit prachtige instapklare appartement biedt een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen op een centrale locatie.

Met maar liefst drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of voor gasten. De gezellige woonkamer nodigt uit tot ontspanning na een lange dag, terwijl het zonnige terras een perfecte plek biedt om te genieten van de buitenlucht.

De geriefelijke keuken is een droom voor elke thuiskok, compleet met alle benodigde apparatuur om culinaire hoogstandjes te bereiden. De badkamer is smaakvol ingericht en biedt een oase van rust en ontspanning.

Daarnaast beschikt het appartement over een handige berging, ideaal voor het opbergen van alledaagse spullen en het bewaren van orde en netheid.

De locatie van dit appartement is werkelijk onovertroffen. Gelegen in de bruisende Kerkstraat, bevindt u zich op loopafstand van alle voorzieningen die Gistel te bieden heeft, waaronder winkels, restaurants en openbaar vervoer.

En als kers op de taart is er de mogelijkheid tot het aankopen van een garage, waardoor parkeren geen enkel probleem meer is.

Mis deze kans niet om te wonen in dit prachtige appartement op een toplocatie in Gistel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is uw kans om uw droom van comfortabel wonen werkelijkheid te laten worden!

Troeven
* centrale ligging
* ruim appartement
* drie slaapkame…

Contacter