Appartement à vendre

250000€

2 chambres 88 mètres carrés

Immoweb code : 11256374
Immoweb code : 11256374

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
88 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelijkvloers appartement in het centrum van Grobbendonk met 2 slaapkamers & tuin ook ideaal als opbrengst eigendom


Dit sfeervolle gelijkvloers appartement, gelegen in het centrum van Grobbendonk, biedt een ideaal comfort. Door de centrale ligging vind je scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

Bij binnenkomst komt u in de hal die naar de ruime, lichtrijk leefruimte leidt. De open ingerichte keuken, naadloos verbonden met de leefruimte, vormt het middelpunt van dit appartement. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige bergruimte.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers, deze bieden voldoende ruimte voor het slaapgedeelte en extra in te richten naar wens. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een praktisch lavabo meubel met een enkele lavabo en een toilet.
Een opvallend kenmerk van dit appartement is de prachtige tuin met terras. Door de Noordwest oriëntatie kan je hier ten alle tijden genieten van de avond.
Bij het appartement hoort een garagebox deze is bij aan te kopen voor €25.000
Momenteel is het appartement verhuurt, dit kan dienen als eigen woonst of als investering.

Kortom, dit gelijkvloers appartement is een geweldige kans als woonst of als investering. Aarzel niet en kom eens een kijkje nemen.

EPC cfr. m²
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter