Appartement à vendre

* 350000€

2 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 11056322
Immoweb code : 11056322
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
162 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit duplex appartement gelegen op de tweede en derde verdieping maakt deel uit van het project De Keizer gelegen in de Keizerstraat te Haasdonk met 3 wooneenheden.

U heeft nog de mogelijkheid om een achterliggende garagebox en/of autostaanplaats aan te kopen.

De indeling van het pand is als volgt: U betreedt het appartement langs de algemene inkomhal. Via de trap bereikt u de tweede verdieping en inkomdeur van het appartement. Eens in de inkomhal van het appartement zelf, is er een apart toilet en berging/wasplaats. Verder door is er een ruime keuken met aanpalende eetplaats en zithoek. Via het grote schuifraam bereikt u het zuid gericht terras.
Op diezelfde verdieping is de eerste slaapkamer en badkamer gelegen. Via de trap bereikt u de volgende verdieping. Daar bevindt zich de tweede slaapkamer met aanpalende badkamer.

Dit pand dient nog opgericht te worden, u kan dus nog steeds alle keuzes zelf maken.

Nog enkele troeven van dit pand: Vloerverwarming met lucht/water warmtepomp, een BEN-woning met laag energiepeil conform de geldende normen, zonnepanelen, regenwater recuperatie en zoveel meer. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.

Ce bien fait partie du projet Haasdonk Keizerstraat 36

Contacter