Appartement à vendre

1 chambre 52 mètres carrés

Immoweb code : 10905201
Immoweb code : 10905201

Aperçu

1 chambre
52 mètres carrés habitables
Étage : 7

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE - Dit netjes gerenoveerde appartementje is gelegen op de 7de verdieping in residentie Ambassade, aan het mooie Leopoldplein aan de kleine ring rond Hasselt. Vanuit het appartement wandelt men het bruisende centrum van deze mooie stad tegemoet. Het openbaar vervoer is uitstekend toegankelijk, met voor de deur een bushalte en het treinstation op slechts enkele honderden meters. Ondanks deze centrale ligging is parkeren geen probeem, met inbegrepen in de prijs een privéautostandplaats.

Dit eigendom werd door de jaren heen regelmatig opgefrist en gerenoveerd waar nodig. De ramen werden vernieuwd, de badkamer werd gerenoveerd samen met de vloeren in de slaapkamer.
Deze verbouwingswerken samen met de verzorgde staat maken het mogelijk om onmiddellijk in te huizen of te huur te stellen. Anderzijds laat de structuur toe om de hal, keukentje en woonkamer te verbinden tot één grote leefruimte met als resultaat een modern hedendaags appartementje met moderne uitstraling en wooncomfort.

Indeling:
inkom, keukentje ingericht met oven, koelkast, kookvuur en dampkap, leefruimte met zicht en toegang tot het prachtig terras, nachthal, recent vernieuwde badkamer met toilet, douche en lavabo, ruime slaapkamer met recent opgefriste vloer.
Buiten: prachtig z-o gericht terras, waar men s'ochtends kan genieten van een ontbijt in de ochtendzon, tot namiddag van een apparitiefje, met panoramisch zicht over de skyline van deze mooi stad.
Om wat schaduw te kunnen opzoeken - en om de zon

Contacter