Appartement à vendre

455000€

3 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11325909
Immoweb code : 11325909

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruim en stijlvol appartement in Hasselt biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Hasselt is niet enkel de hoofdstad van Limburg maar eveneens de grootste centrumstad. Cultuur, ontspanning, scholen en werk liggen hier allemaal op een steenworp. De bekende E313 bevindt zich op enkele minuten rijden.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 160m² en bestaat uit een praktische indeling met momenteel twee slaapkamers(mogelijkheid om eenvoudig een derde te maken ,ideaal voor gezinnen of mensen die graag extra ruimte hebben), een ingerichte keuken en badkamer berging en twee toiletten. Er zijn eveneens vliegenramen voorzien. De twee terrassen met een prachtig zicht op de binnenstad en de ruime kelderberging zijn zeker extra troeven van dit prachtige pand.

Daarnaast beschikt het appartement over een garage, wat een grote troef is in een stad als Hasselt. Je hoeft je immers niet druk te maken over voldoende parkeergelegenheid. Deze garage kan bij aangekocht worden voor € 45.000.

Kortom, dit appartement in Hasselt is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een zeer ruim appartement met een terras, garage en drie slaapkamers.

Contacter