Appartement à vendre

245000€

3 chambres 103 mètres carrés

Immoweb code : 11337122
Immoweb code : 11337122

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
103 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Appartement met drie slaapkamers en prachtig terras!

Het appartement is gunstig en centraal gelegen binnen de grote ring van Hasselt. In de Casterwijk staat gekend voor zijn rustige en kindvriendelijke buurt.
Deze knappe residentie is gebouwd in 1988 en wordt door de bewoners goed onderhouden. Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping met een ruime oppervlakte van meer dan 100m². Het appartement werd doorheen de jaren goed verzorgd maar kan opgefrist worden. Door enkele kleine vernieuwingen kan hier al meteen veel meerwaarde gecreëerd worden. De leefruimte is gezellig en geniet van grote raampartijen over de hele breedte. De keuken bevindt zich naast de woonkamer en is mooi onderhouden. Hier heeft u de mogelijkheid om tussenmuur weg te halen om de keuken met de leefruimte te betrekken. Verder kan u via de nachthal de drie slaapkamers, de badkamer, apart toilet en een berging bereiken. Er zijn twee ruime slaapkamer en een kinderkamer aanwezig die kan worden ingevuld als bureauruimte. De badkamer beschikt over zowel bad als douche en hier zijn aansluitingen voorzien voor een wasmachine.
Het knap terras kan u bereiken via één van de slaapkamers. Deze is geörienteerd naar het zuidoosten en geniet van enorm veel zon.
In de kelder is er een garagebox met een kelderberging aanwezig (€30.000). Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0

Contacter