Appartement à vendre

775000€

1 chambre 258 mètres carrés

Immoweb code : 11333596
Immoweb code : 11333596

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
258 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Loft dans l'ancienne usine Henkel

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom in deze prachtige loft met een landelijke uitstraling, gelegen in het industriële complex van de oude Henkelfabriek. Met zijn royale 258m2 biedt deze loft alle ruimte voor comfortabel wonen. Een grote leefruimte met hypergeïnstalleerde keuken, compleet met een Boretti gasfornuis, vormt het hart van de woning.
De loft beschikt over één slaapkamer met een ruime inloopdressing en een volledig uitgeruste badkamer en aparte was- en strijkruimte. Verder is er ook nog een kamer voor extra bergruimte.
Geniet van de zon op de twee terrassen, waar u de hele dag door kunt ontspannen en van het uitzicht kunt genieten. Met een alarm- en domoticasysteem is uw veiligheid en comfort gegarandeerd.
Daarnaast biedt de ondergrondse parkeergarage plaats aan twee auto's, met de mogelijkheid om elektrische voertuigen aan te sluiten. Deze loft biedt het beste van beide werelden: een landelijke sfeer te midden van een bruisend industrieel complex. Maak van deze unieke kans uw nieuwe thuis!
Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat uw woondromen werkelijkheid worden! Contacteer ons via mail [email protected] of bel 078 48 47 00.

Contacter