Appartement à vendre

318000€

2 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11214227
Immoweb code : 11214227

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en terras op TOPlocatie in centrum Herentals.
Dit instapklaar appartement werd gebouw in 2004, is energiezuinig en bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud.
Ligging: Zeer centraal gelegen te Herentals op wandelafstand van winkels, bakker, ziekenhuis, dokter, apotheek, openbaar vervoer,... . Eveneens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zeer vlot bereikbaar.
Beschrijving: U komt dit appartement binnen in de inkomhal met gastentoilet, deze geeft toegang naar de verschillende ruimtes, zijnde de woonkamer, badkamer en twee slaapkamers. De zeer ruime woonkamer geniet van veel lichtinval en een leuk zicht op de bomen van de overliggende parking. Hiernaast vinden we de keuken, voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, klassieke oven, koelkast en vaatwasser. De naastgelegen bijkeuken biedt door zijn ingemaakte kasten veel opbergruimte. Via de inkom/nachthal hebben we vervolgens de badkamer, deze werd voorzien van ligbad, (senioren vriendelijke) douche en lavabomeubel. Er zijn twee ruime slaapkamers waar één slaapkamer toegang geeft aan een naastgelegen wasplaats. Tot slot is er een mooi en privatief terras waar u aangenaam vertoeft in de ochtendzon.

Er is een ondergrondse staanplaats en kelderberging verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro.

Extra's:
- EPC 194 kWh/m²/jaar (CV op gas, Ketel HR+ 2022)
- Elektricite

Contacter