Appartement à vendre

239000€

3 chambres 264 mètres carrés

Immoweb code : 11304470
Immoweb code : 11304470

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
264 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zeer ruim appartement (264 m²) met drie slaapkamers en garage in centrum Herentals.

Dit appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie uit 1969 en dient opgefrist te worden.

Ligging: Gelegen in hartje Herentals met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: Met de lift of trap bereikt u de tweede verdieping van dit gebouw, waar u toegang verkrijgt tot het appartement. U betreedt dit appartement via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woon-en eetkamer, die door de grote raampartijen van aangenaam veel lichtinval geniet. Naastgelegen bevindt zich de keuken met een grote ontbijthoek.Verder beschikt het appartement over een badkamer, drie slaapkamers waarvan één geniet van een en-suite badkamer, een hobbykamer en apart toilet. Achteraan bevindt zich een zuid georiënteerd terras van zo'n 16m², waar het heerlijk vertoeven is. In de kelder zijn er nog twee bergingen, toebehorend bij dit pand. Tot slot om dit geheel compleet te maken, hoort er bij het appartement nog een garage die gelegen is aan de achterkant van het gebouw.

Extra:
- EPC 316
- CV Stookolie
- Garage bij aan te kopen €25.000,-
- Dak vernieuwd 2020
- Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoe

Contacter