Appartement à vendre

259000€

3 chambres 138 mètres carrés

Immoweb code : 11304479
Immoweb code : 11304479

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
138 mètres carrés habitables
Étage : 7

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Uniek 3-slaapkamer penthouse met terras (110m²) en prachtig uitzicht.

Ligging: Gelegen vlakbij het centrum van Herentals met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de E313 zeer vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, berging, toilet, badkamer, terras, kelder berging, autostaanplaats.

Omschrijving: Met de lift en trap bereikt u de bovenste verdieping waar dit instapklaar dakappartement zich bevindt. Via de inkomhal betreedt u de zeer lichtrijke woonkamer die op zijn beurt toegang verleent aan de volledig geïnstalleerde en vernieuwde keuken. Verder beschikt dit appartement over drie slaapkamers, een aparte berging, een apart toilet en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche en een enkel wastafelmeubel. Om dit geheel compleet te maken beschikt het appartement over een zeer ruim terras met uitkijk over Herentals.

De kelderberging en autostaanplaats zijn verplicht bij aan te kopen voor € 15.000.

Wie op zoek is naar een instapklaar appartement vlakbij het centrum van Herentals, of een slimme investering, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EPC 244 kWh/m² (jaar)
- Centrale verwarming op aardgas
- Vernieuwingen: dak, lift en voordeur (2023), keuken (2019)

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigen

Contacter