Appartement à vendre

349000€

4 chambres 131 mètres carrés

Immoweb code : 11304480
Immoweb code : 11304480

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
131 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Energiezuinig appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, terras en garage.

Het appartement is gelegen op een gegeerde locatie te Herentals op wandelafstand van alle faciliteiten, maar ook vlakbij een groene wandel- en fietsomgeving aan het Kanaal, 't Haveke, ... Tevens zijn de verbindingswegen en de E313 zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: We bereiken het appartement met lift of trap en komen uit in de inkomhal. De inkomhal met vestiaire en gastentoilet staat in harmonie met de landelijke, doch strakke woonkamer met trap naar het verdiep. Er werd gekozen voor een parketvloer wat een aangenaam en warm gevoel geeft, in combinatie met het natuurlijk lichtinval zeer aangenaam. De opengeïnstalleerde keuken biedt u alle comfort en staat in interactie met de woonkamer. Langs de keuken vindt u een praktische berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Op dit verdiep zijn tevens 2 slaapkamers en badkamer met ligbad en wastafel aanwezig. Op de bovenste verdieping vindt u nog 2 extra slaapkamers en een ruime badkamer met douche, tweede toilet en wastafel. Het appartement beschikt over een mooi ruim terras te bereiken via de woonkamer.

De garage in de kelderverdieping dient verplicht bij aangekocht te worden voor € 20.000 euro.

Extra:
- EPC: 157 kWh/m²
- Gemeenschappelijke fietsen/vuilbakken berging
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Contacter