Appartement à vendre

525000€

5 chambres 230 mètres carrés

Immoweb code : 11333289
Immoweb code : 11333289

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
230 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Opbrengsteigendom bestaande uit 2 app, 3 garages en ruime opslagplaats.

Het pand is zeer gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Herenthout en Herentals. De woning werd opgesplitst in twee appartementen met elk een eigen terras. Het perceel, waar u tevens 3 garages en een ruime opslagplaats vindt, omvat 1.807 m² met vrij zicht op het aangrenzend agrarisch gebied.

Beschrijving: Het gelijkvloers appartement (ca. 130m²) is via de gem. inkomhal of zijingang aan de keuken te bereiken. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en geeft toegang naar de L-vormige en gezellige leefruimte met parket vloer. De keuken biedt ruimte voor het plaatsen van een ontbijthoek met naastliggendde wasplaats en de berging. Via de nachthal bereikt u de badkamer en de 3 slaapkamers. Achteraan is een terras voorzien.

Het appartement op de eerste verdieping (ca. 100m²) bereikt u via de gem. inkomhal met trap. De leefruimte voorzien van parket vloer is zeer lichtrijk en geeft toegang naar de keuken. Via de nachthal bereikt u de badkamer en de twee slaapkamers. Eén slaapkamer geeft toegang naar het overdekt terras.

Achteraan is rust gegarandeerd door de groene vergezichten.

Ideaal voor wie opzoek is naar een investering, kangoeroe - of zorgwoning, ruimte voor vrij beroep, co-housing, …

- App. 31b + één garage: verhuurd
- Opslagruimte: verhuurd
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be

Contacter