Appartement à vendre

* 185000€

2 chambres 70 mètres carrés

Immoweb code : 11380564
Immoweb code : 11380564
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gezellig en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers bevindt zich langs de Groenlaan te Herzele. Het appartement situeert zich op de 1e verdieping van een kleinschalige residentie (slechts 3 entiteiten) en verkeert in zeer goed onderhouden staat. Het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, openbare parking, enz... bevinden zich vlakbij! Er is geen lift aanwezig in het gebouw, geen externe syndicus, lage gemeenschappelijke kosten!
Indeling: inkom, vestiaire, lichtrijke en open leefruimte/eetplaats, keuken met geïnstalleerde toestellen, badkamer met regendouche, lavabo en toilet, 2 slaapkamers (1 grotere met dressing, 1 kleinere met aanpalend terras). Er is een ruime berging welke dienst doet als wasplaats, bereikbaar via het terras. Tevens is er nog een private bergruimte in de kelder en een privaat berghok in de inkom van het gebouw.
IDEAAL APPARTEMENT VOOR WIE EEN BETAALBARE EIGENDOM NABIJ HET CENTRUM WENST, OOK INTERESSANT ALS OPBRENGSTEIGENDOM! CV op aardgas, ramen dubbel glas (ALU profielen), EPC: 146 kWh/(m² jaar), energielabel B, elektrische installatie conform het AREI, KI: 791 euro.
Woongebieden, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning uitgereikt. Geen risicozone voor overstromingen, P-score A, G-score A.
U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.

Contacter