Appartement à vendre

215000€

2 chambres 121 mètres carrés

Immoweb code : 11209592
Immoweb code : 11209592

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
121 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Duplex-appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het betreft een duplex-appartement gelegen op de 1ste verdieping in het centrum van Heusden-Zolder.
Op wandelafstand vind je verschillende winkels, restaurants, cafés, banken, de supermarkt Carrefour en scholen zoals de Vrije Kleuter- en Lagere School "De Brug".

Het pand werd in 2014 geheel gestript en gerenoveerd. Zo werden de ramen vervangen, het dak vernieuwd, de muren bezet, de elektriciteit vernieuwd,...Kortom, een totaalrenovatie.

Indeling:
Bij het betreden van het appartement bevinden we ons in de ruime inkomhal. De inkomhal geeft uit op de berging, het toilet en de open leefruimte met keuken.
De keuken is L-vormig ingericht en beschikt over een dampkap, een enkele spoelbak, een afwasmachine, een elektrisch fornuis, een oven en diverse opbergkasten. De royale leefruimte is circa 54m² groot en beschikt tevens over een overdekt terras.

Op de tweede verdieping beschikt het pand verder nog over twee ruime slaapkamers (circa 12m²), de badkamer en de technische ruimte.
De badkamer beschikt over een badkamermeubel en een douche. In de technische ruimte vinden we de centrale verwarming terug en tevens nog extra opbergruimte.

Wenst u meer informatie omtrent dit onroerend goed? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16. of per mail op [email protected]

Contacter