Appartement à vendre

225000€

1 chambre 61 mètres carrés

Immoweb code : 11346435
Immoweb code : 11346435

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
61 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een gloednieuw, instapklaar gelijkvloers appartement met energielabel A én een gezellige stadskoer van 21 m². Verkoop onder registratie!
Je komt binnen in de gemeenschappelijke hal, met een handige fietsenberging rechts. Wat verderop rechts stap je het appartement zelf binnen in de nachthal, met een mooie grijze XL-tegelvloer die naadloos doorloopt over het hele appartement. Je hebt van hieruit ook toegang tot de moderne badkamer met inloopdouche, lavabo met hangkast, hangtoilet, automatisch afzuigsysteem én aansluiting voor was en droog. De enorm ruime, lichte slaapkamer van 15,5 m² bevindt zich aan de voorzijde. Dé eyecatcher echter ligt aan de achterzijde: de grote, lichte leefruimte met open keuken, waar het heerlijk toeven is, goed voor zo’n 34 m² in totaal. De keukenwand is volledig geïnstalleerd en heeft een spatwand van witte metrotegeltjes, een inductievuur, dampkap, spoelbak, koelkast met 3 vriesvakken, oven, microgolfoven, kastruimte en een vaatwasser! Je kunt hier nog makkelijk een mooie eettafel of een eettoog installeren, met nog plaats voor een groot salon achteraan.
En dan is er nog je eigen, gezellige betegelde stadskoer van maar liefst 21 m², die zich over de volle 6 meter breedte van de leefruimte uitstrekt, met plaats voor een tuintafel, loungestoelen en enkele grote planten. Je hebt hier ook wateraansluiting én verlichting, laat die warme zomeravonden dus maar komen!
Voor meer info: https://www.immo

Contacter