Appartement à vendre

219000€

2 chambres 71 mètres carrés

Immoweb code : 11346443
Immoweb code : 11346443

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
71 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een energiezuinig, gloednieuw en instapklaar appartement met twee slaapkamers én een gezellig terras? Dat krijg je hier, in deze fijne buurt in Hoboken. Verkoop onder registratie!
Je komt binnen in de gemeenschappelijke hal, met een handige fietsenberging rechts. De zwarte trap leidt je naar boven, waar je op de eerste verdieping het appartement binnenstapt in de nachthal met een mooie grijze XL-tegelvloer die naadloos doorloopt over het hele appartement. Je hebt van hieruit ook toegang tot de moderne badkamer met inloopdouche, lavabo met hangkast, hangtoilet, automatisch afzuigsysteem en aansluiting voor was- en droogmachine. De twee volwaardige slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw.
Vanuit de centrale hal, vind je aan de achterzijde de lichte leefruimte met open keuken, waar het heerlijk toeven is, goed voor zo’n 27m² in totaal. De keukenwand is volledig geïnstalleerd en heeft een spatwand van witte metrotegeltjes, een inductievuur, dampkap, spoelbak, koelkast met 3 vriesvakken, oven, microgolfoven, kastruimte en last but zeker not least: een vaatwasser! Je kunt hier nog makkelijk een mooie eettafel of een eettoog installeren, met nog plaats voor een groot salon achteraan. Door het grote schuifraam valt het licht mooi binnen en kijk je uit op nog een grote troef van dit appartement: het gezellige terras op bankirai dat zich over de hele breedte van het appartement uitstrekt.
Voor meer info: https:/

Contacter