Appartement à vendre

185000€

3 chambres 104 mètres carrés

Immoweb code : 11313132
Immoweb code : 11313132

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
104 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit netjes opgefrist 3-slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 104 m² is gelegen op de tweede verdieping in residentie Goya, langs de Groenstraat ter hoogte van nummer 93. Op ongeveer anderhalve kilometer treft men het gemoedelijke centrum van Hoeselt, waar alles te vinden is wat men dagelijks nodig heeft. De buurtwinkel ligt slechts op enkele honderden meters. Het centrum van Bilzen bereikt men al na een drietal kilometer rijden. Omliggende steden zoals Hasselt, Genk, Diepenbeek,, .. zijn vlot bereikbaar met de oprit E313 vlakbij.

DIt appartement - daterende van de jaren 80 - werd recent nog gerenoveerd en netjes opgefrist. De ramen werden omstreeks 2021 en 2023 vervangen. De keuken werd pas volledig vernieuwd.

Indeling:
gemeenschappelijke inkom met trap, inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer, netjes vernieuwde keuken van zeer degelijke kwaliteit, ingericht met oven, frigo, kookplaat, vaatwasser en voorzieningen voor wasplaats. Badkamer met bad en lavabo, drie degelijke slaapkamers.
Inbegrepen in de prijs is nog de individueel afsluitbare garage achter het gebouw.

EPC: 538 kWh/m² pj. - label F - Dit appartement is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht.
- https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Na het vervangen van de elektrische verwarming door een condenserende hoogrendementsketel op aardgas met radiatoren, zal de score van dit EPC al zakken tot 230 kWh/m² pj - label C.

Contacter