Appartement à vendre

249000€

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 11323557
Immoweb code : 11323557

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit instapklaar 2-slaapkamer appartement is gelegen op de 2de verdieping in de aantrekkelijke residentie het Binnenhof in hartje Hoeselt. Op slechts een vijftigtal meter treft men al het gemoedelijke dorpsplein met daarrond als wat men dagelijks nodig heeft, zoals twee warme bakkers, de apotheker, een kwaliteitsslager, de bank en tal van leuke eetzaakjes,.. De supermarkt ligt vlakbij, te voet te bereiken via de gezellige binnentuin.
Het centrum van Bilzen ligt een viertal kilometer verder. Met de op- en afrit van de E313 op slechts een kleine kilometer, zijn omliggende steden zoals Hasselt vlot bereibkaar.

Deze aantrekkelijke residentie is opgeleverd in 2014, zodat aankomende kosten in het gebouw niet aan de orde zullen zijn. De staat van het appartement is zeer goed, te danken aan het gebruik van degelijke materialen en voortdurend uitstekend onderhoud. De koper zal hier zich snel thuis kunnen voelen, zonder nog noemenswaardige kosten te moeten maken. Anderzijds is dit aanbod zeer geschikt om snel te laten renderen op een eerder krappe huurmarkt in dit mooie dorp - met voldoende aantrekking voor geschikte kandidaat huurders. Tot op heden kende dit eigendom een interessante huuropbrengst van 822 EUR per maand, excl. kosten.

INDELING:
doorgang onder het gebouw naar de mooie gemeenschappelijke binnenkoer, gemeenschappelijke inkom met lift, inkom, twee slaapkamers, verzorgde badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo, luchtige en lichtrijke leefruimte, ingedeeld met zitrui

Contacter