Appartement à vendre

2 chambres 81 mètres carrés

Immoweb code : 9106822

Aperçu

2 chambres
81 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit project bestaat uit twee appartementsgebouwen en is gelegen vlakbij het Stationsplein.
Het grote gebouw telt 19 appartementen en één handelsruimte (125m²), 6 parkeerplaatsen en een fietsenstalling. In het kleine gebouw zijn er 7 appartementen en 1 parkeerplaats. De ondergrondse garage, toegankelijk via de Izegemsestraat, biedt plaats voor 30 staanplaatsen en 28 private bergingen. Achter de appartementsgebouwen wordt een mooie binnentuin aangelegd.

Beide gebouwen genieten tegelijk een moderne en warme uitstraling. Doorheen het volledige project wordt bijzonder veel aandacht geschonken aan een kwalitatieve afwerking met duurzame materialen.

Het project kijkt uit op de nieuwe Dorpsbrug. Dankzij zijn open en lichte structuur krijgen de bewoners een fantastisch zicht op het water met de voorbijvarende boten. Het is zalig wandelen en fietsen langs het heraangelegde jaagpad en park.

De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 70 tot 150 m² en beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. De ruime woonkamer en leefkeuken genieten heel wat lichtinval waardoor het aangenaam vertoeven wordt.

De badkamer wordt ingericht met materialen met een handelswaarde van € 3.500 voor de 1- en 2-slaapkamerappartementen en € 4.500 voor de 3-slaapkamerappartementen. In de keuken worden Miele-toestellen voorzien en wordt het werkblad met natuursteen afgewerkt. De handelswaarde van de keuken in de 1- en 2-slaapkamerappartementen bedraagt € 10.000,
in de 3-slaapkamerappartementen €

Contacter