Appartement à vendre

179000€

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11274292
Immoweb code : 11274292

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Sfeervol instapklaar appartement te Izegem

Welkom in dit instapklare appartement gelegen in het hart van Izegem. Dit appartement biedt een uitnodigende ambiance en is ideaal voor wie op zoek is naar een direct bewoonbare ruimte met een vleugje karakter.

Betreed dit lichte en ruime appartement en laat je verrassen door de warme sfeer die het uitstraalt. De pas geschilderde open ruimtes met een goed doordachte indeling die perfect is voor zowel ontspanning als entertainment. De woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden of rustige momenten alleen. De grote ramen laten overvloedig daglicht binnen en bieden tegelijkertijd een prachtig uitzicht op de omgeving.

De geïnstalleerde keuken, is een plek waar culinaire creativiteit tot leven komt. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon geniet van het bereiden van een snelle maaltijd, hier vind je alle ruimte en functionaliteit die je nodig hebt.

Het appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers die zijn ontworpen voor rust en ontspanning. De zeer recent gerenoveerde badkamer straalt een tijdloze elegantie uit en biedt een oase van rust na een lange dag.

Verder werd het appartement zeer recent voorzien van een ventilatiesysteem D.

Gelegen in Izegem, profiteert dit appartement van een gunstige ligging met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, winkels en recreatiemogelijkheden. Bovendien is de nabijheid van het openbaar vervoer een pluspunt voor wie pendelt naar het werk of de omliggende gebieden wil verkennen.

Neem vandaag nog contact met ons op…

Contacter