Appartement à vendre

199000€

2 chambres 74 mètres carrés

Immoweb code : 11160477
Immoweb code : 11160477

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
74 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit energiezuinige appartement vinden we terug op de eerste verdieping van uiterst goed onderhouden gebouw op een vlot bereikbare locatie in Kapellen,
Centraal vinden we de inkomhal die het dag-van het nachtgedeelte scheidt.
Achteraan zijn er twee ruime slaapkamers en het terras. Vooraan is er een ruime leefruimte met balkon en de keuken. Verder een praktische bergplaats en de badkamer met apart toilet.
Energetisch behoort dit appartement bij de beste van de klas door de doorgreven isolatie van zowel, dak, muren als vloer. Ook het raamwerk werd voorzien van performant hoogrendementsglas en de verwarming geschiedt d.m.v. een energiezuinige condenstieketel.
Op het gelijkvloers vinden we de inpandige garagebox, voorzien van nieuwe sectionaalpoort met een extra buitenparking, verplicht mee aan te kopen aan € 25.000,00.
Dit appartement is al 10 jaar verhuurd aan stabiele en solvabele huurders waardoor dit appartement zowel geschikt is als duurzame investering dan wel voor eigen bewoning.
Op zoek naar je degelijke eigen stek en een thuis waar je nog je eigen accent in kan leggen of een goede investering? Contacteer Neon Vastgoed voor meer info of een bezoek te plaatse!


stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Contacter