Appartement à vendre

290000€

1 chambre 85 mètres carrés

Immoweb code : 11346853
Immoweb code : 11346853

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer en tuin
U betreedt dit gelijkvloers appartement van 85,7 m² via de centrale inkomhal met vestiaire ruimte en apart gastentoilet. Van hieruit komt u in de lichtrijke woon-en eetkamer met parketvloer. De open keuken is volledig geïnstalleerd en uitgerust met toestellen van kwalitatieve merken. Het wasmachine en droogkast kunnen netjes geplaatst worden in een afzonderlijke (was)berging. Met dit appartement beschikt u over een ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. (De afbeeldingen zijn louter informatief, u kan uw appartement zelf nog inrichten met eigen keuze van materialen en afwerking).
Met dit appartement kan u zalig genieten op het terras (12,01 m²) en de tuin ( 23,8 m²) na een lange (werk)dag.
De Smisberg besteedt veel aandacht aan kwalitatief wonen met duurzame materialen. Zo wordt gebruik gemaakt van beglazing met een Ug-waarde kleiner dan of gelijk aan 1,0 W/m²K, een doorgedreven thermische isolatie in de vloeren, wanden en dak, zonnepanelen en warmtepomp waardoor u gedurende 5 jaar kan genieten van een vrijstelling op de onroerende voorheffing.
Nog extra berging nodig? Of heeft u een auto? Dat is geen probleem want u kan een berging en/of een ondergrondse autostaanplaats bij aankopen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig.
Interesse in dit prachtig project? Bel of mail ons voor meer informatie! ([email protected] of 015/20.2

Contacter