Appartement à vendre

295000€

2 chambres 102 mètres carrés

Immoweb code : 11359761
Immoweb code : 11359761

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
102 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit perfect afgewerkt ruim appartement vindt u langs de R1 te Kontich, vlakbij diverse supermarkten en winkels. Het gebouw dateert van 2001, is goed onderhouden en heeft een grote ondergrondse parkeergarage met individuele boxen en afgesloten fietsparking. Deze residentie Mathilde omvat 6 entiteiten van telkens 6 appartementen met elk een ruim eigen lift. Voor het gebouw kunnen bewoners en bezoekers parkeren op de eigen parking.
U komt het appartement binnen via de ruime hal met gepantserde veiligheidsdeur en videofoon. U hebt er toegang tot een aparte toiletruimte met hangtoilet en inox element handenwasser/spiegel. De mooie living heeft een groot schuifraam, aansluitend terras, airco, parket en plafond met spots.In de keuken heeft u alle apparatuur met o.a. Miele vaatwasser. Aansluitend is er een goed uitgeruste bergruimte met HR condensatie gasketel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer omvat alle moderne comfort: ligbad, douche, dubbele wastafel, veel kastruimte met grote spiegels, hangtoilet, handdoekradiator.
Tot slot vindt u er 2 ruime slaapkamers met parket. Als voormalige luxe kantoorruimte heeft het appartement design deuren, design verlichting, lamellen aan alle ramen, een groot aantal afgewerkte stopcontacten en uiteraard airco. Dit appartement kan zowel als woon- of kantoor/ praktijkruimte benut worden.
• Ondergrondse individuele garagebox (bij aan te kopen voor 27.000 euro)
• Gemeenschappelijke fietsenberging, tuin

Contacter