Appartement à vendre

269000€

2 chambres 112 mètres carrés

Immoweb code : 11343653
Immoweb code : 11343653

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
112 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij dit prachtige aanbod dat zich in het bruisende hart van Kortrijk bevindt! Dit ruime appartement van 112m² biedt een perfecte balans tussen comfortabel wonen en een centrale locatie.

Bij het betreden van dit instapklare appartement word je verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht dat de leefruimte van maar liefst 45m² verlicht. Deze ruime en uitnodigende woonkamer vormt het perfecte decor voor gezellige avonden met vrienden en familie of ontspannen momenten na een lange dag.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan één mogelijk kan dienen als een kantoorruimte of gastenkamer, afhankelijk van je behoeften. Beide kamers bieden voldoende ruimte en privacy voor een goede nachtrust.

Een extra troef van dit appartement is de ruime kelder (9m²) met elektriciteit op -1, die je voorziet van extra opslagruimte voor al je spullen. Daarnaast beschik je over een eigen staanplaats, waardoor parkeren in het centrum van Kortrijk geen enkel probleem meer is.

Met zijn uitstekende ligging in het centrum van Kortrijk bevind je je op loopafstand van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Of je nu wilt genieten van een gezellige avondje uit in de vele restaurants en cafés, of je wilt winkelen in de diverse boetiekjes en winkels, alles is binnen handbereik.

Dit appartement is werkelijk een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen in het hart van de stad. Mis deze kans n

Contacter