Appartement à vendre

249000€

2 chambres 99 mètres carrés

Immoweb code : 11267264
Immoweb code : 11267264

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
99 mètres carrés habitables
Étage : 2
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan makkelijk uw bezoek in via onze digitale agenda

Ontdek dit ruim appartement gelegen in een gebouw van drie verdiepingen met lift, gelegen op de tweede verdieping. Met een perfecte mix van comfort, gemak en eigen stijl, is dit de ideale plek om uw thuis van te maken. Op loopafstand vindt u scholen, supermarkten, openbaar vervoer en alle voorzieningen die u nodig heeft voor uw dagelijkse leven.

Indeling:
Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een afgesloten inkomhal met ingebouwde kasten, waardoor uwspullen netjes en georganiseerd blijven. De open leefruimte straalt warmte en gezelligheid uit, dankzij de originele parketvloer en overvloedige natuurlijke lichtinval.

De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur, inclusief een keramisch vuur en oven. Een extra berging in het appartement biedt voldoende ruimte voor opslag en de mogelijkheid om een wasmachine/droogkast te installeren.

Achteraan het appartement bevinden zich twee royale slaapkamers, met toegang tot het west-gerichte terras. De badkamer is voorzien van alle comfort, aangenaam hierbij is dat een gastentoilet voorzien is in de nachthal.


Contacter