Appartement à vendre

* 499000€

3 chambres 161 mètres carrés

Immoweb code : 11286140
Immoweb code : 11286140
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
161 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit ruime gelijkvloers 3-slaapkamer appartement van 160m² in "Verdant" te Lier, met een privétuin van 45m². De master bedroom heeft een eigen badkamer en tuin toegang, terwijl de open keuken en woonkamer uitnodigen tot gezellig samenzijn met direct zicht op je groene oase.

Elegante Indeling: Een moderne open keuken vloeit over in de leefruimte, beide met uitzicht op en toegang tot de tuin. Natuurlijk licht en ruimtelijkheid staan centraal, voor optimaal wooncomfort.

Comfort en Praktisch: Drie ruime slaapkamers met 2 badkamers en twee extra bergingen zorgen voor voldoende opbergruimte.

Extra Voorzieningen: parkeeropties beschikbaar op 25m en een fietsenstalling in het gebouw, verhogen het gemak en de levenskwaliteit.

Gewilde Locatie: Dicht bij het centrum, combineert het de rust van een privétuin met de dynamiek van Lier. Alles wat je nodig hebt ligt op korte loopafstand.

Een ideale mix van comfort, ruimte, en buitenleven in de stad. Klaar voor een nieuwe start in "Verdant"? Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid

Ce bien fait partie du projet Verdant

Contacter