Appartement à vendre

* 499000€

2 chambres 111 mètres carrés

Immoweb code : 11286163
Immoweb code : 11286163
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
111 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit royale 2-slaapkamer appartement van 111 m² in "Verdant" te Lier, voorzien van een inpandig terras van 20m² dat een rustgevend uitzicht biedt op water en het groene hinterland. Deze unieke combinatie van ruimte, licht en natuur biedt een exclusieve woonervaring in de stad.

Elegante Indeling: Betreed het appartement en voel meteen de ruimtelijke harmonie en het natuurlijke licht dat door de grote ramen stroomt. De leefruimte met open keuken is het kloppend hart van het huis, perfect voor gezellige etentjes of ontspannen momenten, allemaal met uitzicht op het terras en de natuur daarachter.

Comfort en Praktisch: Twee ruime slaapkamers zorgen voor privacy en rust, elk zorgvuldig afgestemd op een moderne levensstijl.

Extra Voorzieningen: parkeergelegenheid beschikbaar op 25m en een fietsenstalling in het gebouw

Gewilde Locatie: Gelegen met een prachtig uitzicht op water en groen, combineert dit appartement het beste van beide werelden: de serene rust van de natuur en de nabijheid van het bruisende stadsleven van Lier. Winkels, horeca en recreatiemogelijkheden zijn slechts een korte wandeling verwijderd.

Dit 2-slaapkamer appartement in "Verdant" is jouw kans op een leven in stijl, omgeven door natuur en comfort. Neem contact op voor meer informatie

Ce bien fait partie du projet Verdant

Contacter