Appartement à vendre

* 404000€

3 chambres 113 mètres carrés

Immoweb code : 11286184
Immoweb code : 11286184
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
113 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek bij Antonissen dit prachtige 3-slaapkamer appartement van 113 m² en terras van 10m² , gelegen op de eerste verdieping in het exclusieve "Verdant" project te Lier.

Elegante Indeling: Een uitnodigende hal opent naar een ruime woonkamer badend in natuurlijk licht. Deze centrale leefruimte, met directe toegang tot het terras, biedt een naadloze verbinding tussen het zit- en eetgedeelte en een moderne, open keuken.

Comfort en Praktisch: De drie slaapkamers verzekeren privacy en rust, elk fraai afgewerkt om een toevluchtsoord van comfort te bieden. De master bedroom is voorzien van een eigen badkamer de tweede badkamer is toegankelijk vanuit de hal.

Extra Voorzieningen: Dit appartement geniet van beschikbare parkeerplaatsen in het nabijgelegen Siongebouw.

Slimme investering: Verdant vertegenwoordigt niet alleen een uitmuntende optie voor wonen, maar ook een verstandige investeringsmogelijkheid. Met een ligging dicht bij het centrum van Lier, in de nabijheid van scholen en uitblinkend in bereikbaarheid, verzekert deze plek een aanhoudende interesse voor kwalitatief hoogstaande huurwoningen.

Dit 3-slaapkamer appartement in "Verdant" biedt een unieke woonervaring, waar luxe, comfort en de schoonheid van de natuur samenkomen. Neem contact voor meer informatie en beschikbaarheid in dit project.

Ce bien fait partie du projet Verdant

Contacter