Appartement à vendre

* 319000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11286208
Immoweb code : 11286208
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek bij Antonissen dit stijlvolle 2-slaapkamer appartement van 90m², gelegen op de eerste verdieping in het exclusieve "Verdant" project te Lier.

Dit lichte en luchtige appartement is perfect ingedeeld voor comfort en stijl. De twee slaapkamers bieden voldoende privacy en rust, terwijl de woonruimte, met een overvloed aan natuurlijk licht, het hart van je thuis wordt. De keuken is modern en volledig uitgerust, klaar om jouw culinaire creaties tot leven te brengen. Met een terras van 10m2 heb je altijd een plek om ook in openlucht te genieten!

Gelegen vlak bij het levendige centrum van Lier, ben je nooit ver van alles wat deze charmante stad te bieden heeft. Van boetiekjes en markten tot cafés en culturele spots, alles ligt op loopafstand. En met beschikbare parkeerplaats in het nabijgelegen Siongebouw is je mobiliteit verzekerd.

Dit 2-slaapkamer appartement in Verdant is jouw kans op een leven vol gemak, comfort en schoonheid. Klaar om je nieuwe thuis te ontdekken? Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid

Ce bien fait partie du projet Verdant

Contacter