Appartement à vendre

275000€

2 chambres 81 mètres carrés

Immoweb code : 11316095
Immoweb code : 11316095

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
81 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit moderne appartement, gelegen op de tweede verdieping van een gebouw in de rustige Transvaalstraat in Lier, biedt een uitstekende combinatie van comfort, gemak en een geweldige locatie.
Hoewel het zich bevindt in een rustige buurt, zijn winkels, bakker en scholen slechts op een steenworp te vinden.

Via de trap of lift komen we op de tweede verdieping waar men de voordeur van dit energiezuinig appartement vinden. De ruime inkomhal, voorzien van een handige vestiairekast en een apart toilet, biedt een gastvrije entree die functioneel is.
Voorts vinden we de ruime leefruimte met veel natuurlijki lichtinval. De open keuken, geïntegreerd in de leefruimte, is volledig uitgerust en praktisch.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers. De master bedroom heeft een ensuite badkamer, compleet met douche, lavabo en ruimte voor een wasmachine en droogkast. De tweede slaapkamer kan dienen als een kinderkamer, logeerkamer of zelfs als een thuiswerkplek.

Als extra voordeel wordt een ondergrondse staanplaats en berging aangeboden, die verplicht bij te kopen zijn voor €25.000 euro en €10.000 euro.

Kortom, dit recente appartement uit 2014 biedt niet alleen een comfortabele en moderne woonruimte, maar ook een toplocatie in het hart van Lier, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een aangenaam appartement. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRAT

Contacter